Nedräkningen till julafton har varit fylld av trevliga erbjudanden på hårdvara, men framförallt en god dos julstämning. Luckorna i SweClockers julkalender kröntes av juliga dikter, rim och sånger från medlemmar i forumet. Dessa belönades med presentkort och videobidragen får nu även chansen att vinna hårda klappar från Komplett.

Sponsormeddelande

komplett_priser.jpg

Komplett.se uppgraderar julkalendern med fler tävlingsvinster!

Det är just utdelning av det hårda prylpaketet som nu står på tur, där vi gemensamt ska kora vilket bidrag som föräras en extra fin julklapp. Innan julkänslan övergår till förberedelser inför det nya året; spana igenom de 13 bidragen nedan och välj din favorit i omröstningen. Omröstningen pågår till och med den 29 december.

Bidrag 1: @happy_hardcore_

Bidrag 2: @Mikillfox

Bidrag 3: @Powerjimmy

Bidrag 4: @ostrichboy

Bidrag 5: @Atomisk_Vektor

Bidrag 6: @Dinoman

Bidrag 7: @Chukkolatte

Bidrag 8: @Torzelan

Bidrag 9: @MusicEars

Bidrag 10: @GreasusGoldtooth

Bidrag 11: @BloodFarmer

Bidrag 12: @Knitteryhanna

Bidrag 13: @Swedishliquid

Hoppa in i kommentarstråden och hylla ditt favoritbidrag! Glöm heller inte att lyssna till SweClockers nya julskiva, för att pressa det sista ur julen. Vinnaren av omröstningen presenteras på nyårsafton.

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.